Ramona Panzió

Róllunk

A Ramona Panziót 2000-ben nyitottuk meg, és ez az első idegenforgalmi minisztérium által osztályozott panzió Zilah városában.

A helyszínen különféle kategóriájú szállási lehetőségek találhatók: 20 szobánk van, ebből 9 házassági szoba, 8 szoba 2 ággyal, 3 szoba 3 ágyas gyermekes családok számára. A szobák saját fürdőszobával, TV-vel, ingyenes internettel felszereltek. Néhány szoba erkéllyel és jakuzzival rendelkezik.

A panzióban 50 férőhelyes étterem, 30 férőhelyes szalon, különféle rendezvények szervezésére alkalmas, fedett kültéri terasz is található.

A Ramona panzióban a non-stop recepció, az ingyenes parkolás, a taxi hívás, a videó megfigyelés, az ingyenes Wi-Fi, a Visa-fizetés is igénybe vehető.

Szolgáltatások

Kávézó

Bár

Étterem

Szoba szerviz

Recepcio 24/7

Parkoló

Wi-Fi

Étterem

Szalon

Étterem

Terasz

Terasz

Szalon

Bár

Terasz

RENDEZVÉNYEK

Nem csak a panzió éttermében, hanem a szalonban privát rendezvények, születésnapi partik, keresztelők, konferenciák, termékbemutatók is tarthatók.

Previous
Next

Elhelyezkedés

A főúton, a Dedeman üzlet és az Value Center Mall közelében található, a Ramona Panzio kedvező elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel közel van a Zilahi buszmegállóhoz, a „Gheorghe Tadici” Sportcsarnokhoz, a Kaufland üzlethez és a Szent Péntek Püspöki Egyházhoz.

Szobáink

A kívánt kényelmetől függően és az előirányzott költségvetés keretein belül a Ramona Panzió az alábbiak szerint változatos szállási feltételeket kínál ügyfeleinek:
130 ron / Éjszaka

Franciaágy szoba

150 ron / Éjszaka

Franciaágy szoba - fokozott kényelem

120 ron / Éjszaka

Három ágyas szoba

In caz de necesitate , se pot adauga paturi suplimentare contra-cost.

130 ron / Éjszaka

Kétágyas szoba

180 ron / Éjszaka

Deluxe szoba

A szoba nagyon tágas, különleges barokk kialakítással, jakuzzival, franciaággyal és karosszékekkel felszerelt

Foglaljon most

itt megtalálsz

Vagy

Ramona Panzió

84 Bulevardul Mihai Viteazul Zalāu 450099 Romania